Sugar baby membership

Het is niet heel verrassend dat een sugar baby minder te besteden heeft dan een sugar daddy. Er is dan ook bewust besloten om een een hele kleine bijdrage te vragen voor een lidmaatschap als sugar baby.

Hiermee willen we de drempel laag houden voor sugar baby's, maar tegelijkertijd er voor zorgen, dat alleen echte profielen op onze site komen.

Wij vinden een match tussen sugar baby en sugar daddy belangrijk. Nog belangrijker vinden wij de échte date. Onze voorkeur gaat er dan ook naar uit dat een sugar baby het geld kan gebruiken voor haar uiterlijk: een outfit of verzorgingsproducten. Hierdoor kan ze stralend op de date verschijnen. Dat is een voordeel voor jullie allebei.

Responsive image

Maar een sugar baby wordt toch al verwend?

Dat klopt. Een sugar baby wordt flink verwend door een sugar daddy. Shoppen, dure etentjes, weekendjes weg. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Maar voor dat die stap plaats vindt gaan er soms weken overheen voor een sugar baby een fijne match vindt. De kosten voor haar lidmaatschap kunnen dan aardig oplopen, terwijl zij het (meestal) niet breed hebben. Vandaar dat we de lidmaatschap ook zo laag houden. Een hele kleine bijdrage voor heel veel plezier en gemak. Ga hiervoor naar de membership pagina.

 

En het lidmaatschap voor een sugar daddy?

Een sugar daddy kan zich gratis inschrijven op onze website. Je kunt in de zoekresultaten alle sugar baby profielen zien, een profiel liken, toevoegen aan favorieten en foto's bekijken. Je kunt kosteloos eerst de website verkennen en rond kijken op de profielen. Alle overige functionaliteiten vallen voor een sugar daddy onder het gold membership. 

 

Schrijf je nu gratis in!