Over ons

Over ons

Schrijf NU gratis in!

SeekforSugar is een stijlvolle, sugar datingwebsite. Het is opgericht eind 2019 en is gevestigd in Nederland.

 

Hoe is Seek for Sugar begonnen?

Seek for Sugar is ontstaan vanuit ervaringen met en onderzoek naar een aantal bestaande vormen van dating. Wat hier vooral naar boven kwam is de ontdekking, dat op sugar dating een soort taboe heerst, wat in onze ogen de komende jaren grotendeels gaat verdwijnen.

Het fenomeen sugar baby en sugar daddy, het daten in een nieuwe, modernere vorm dan voorheen, zal steeds meer “mainstream” gaan worden.

Een sugar baby wil meer van de wereld zien, leren van de kennis en vaardigheden van een sugar daddy, sparren over projecten voor studie of andere plannen en dat in een luxe setting. Behalve dat zij van de sugar daddy’s willen leren, is dit andersom net zo.

Sugar baby's hebben een eigen, open blik op de wereld. Zij benaderen problemen vanuit een andere hoek en ervaren het leven anders dan sugar daddy's. Dit zorgt ervoor dat een sugar daddy ook anders naar de wereld gaat kijken.Sugar dating is hierdoor een avontuur, voor beide partijen. Je wilt elkaar ontmoeten omdat je elkaar nodig hebt, van elkaars gezelschap wilt genieten en meer wilt leren en ontdekken. Dit is precies de ervaring die wij ook aan andere sugar baby's en sugar daddy's willen bieden met SeekforSugar.

 

Wat bieden wij?

Seek for Sugar is een stijlvol online platform dat draait om: jou! We willen je helpen bij het vinden van een fijn suikerarrangement onder jullie eigen voorwaarden. Een date waarmee je samen kan genieten in luxe, van kan leren en bovenal veel plezier mee kan beleven.
Jij kan hier op een leuke, veilige en gemakkelijke manier contact zoeken met een sugar date. Je aanmelding is in een paar simpele stappen gedaan en je kunt direct je profiel invullen, een foto uploaden en in contact komen met een date. Ondertussen zorgen wij ervoor dat je profiel binnen 12 uur gescreend wordt of deze aan de voorwaarde voldoet.

Naast het gemakkelijke aanmeldproces bieden wij een veilig platform dat continu verbeterd wordt. Dit doen we voor jouw veiligheid en om je een nog betere gebruikerservaring te bieden. Profielen en foto's worden sneller en nóg beter gescreend. Je krijgt meer mogelijkheden om delen uit je profiel af te schermen voor onbekenden en meer functionaliteiten om nog makkelijker met een geweldige date in contact te komen die dezelfde interesses deelt. Ook staan we zeker open voor jouw feedback. Beter nog: wij vinden het belangrijk om jullie betrokken te blijven houden.


Als laatste vind je bij ons een blog met tips voor het invullen van je profiel, leuke ideeën en activiteiten om te ondernemen met je date. We vertellen over de leukste bestemmingen in binnenland (Nederland) en buitenland wanneer jullie er tussen uit willen en nog veel meer. Ben je benieuwd? Klik hier om er eens doorheen te scrollen!


TIP: Wij hebben altijd een leuke win of kortingsactie voor zowel een sugar daddy als sugar baby. Je maakt bijvoorbeeld kans op het winnen van een cadeaubon, een geheel verzorgde fotoshoot of een andere prijs. Wij vinden dat jullie ook moeten genieten via onze website tussen dates door, niet alleen op de dates zelf. We waarderen jullie en laten dit graag blijken.