Gold membership

Schrijf je NU gratis in!

Inschrijven bij SeekforSugar is volledig gratis en je kan genieten van de eerste stappen richting je sugar date. Je bent direct zichtbaar in de zoekresultaten als je een profielfoto uploadt en je kun daar ook zelf alle sugar dates vinden. Wanneer je interesse in een profiel hebt, kun je dit laten weten met een online flirt. Stuur hem of haar een like of voeg haar toe als favoriet. Wie weet is de interesse wederzijds en stuurt diegene je een berichtje! Je kunt het berichtje wel ontvangen, maar nog niet lezen.

Ben je benieuwd wat je sugar date heeft geschreven? Sluit dan een Gold membership af. Alle onderstaande functionaliteiten worden hiermee ook voor jou beschikbaar en kun je écht contact met je toekomstige date maken en misschien wel jullie eerste date plannen?

 

Functionaliteiten Gold membership

Profiel bekijken

Met een gold membership kun je een profiel helemaal bekijken, alle profielteksten worden zichtbaar.

Berichten sturen

Onbeperkt berichten sturen naar een sugar date. Geen maximaal aantal berichten.

Vriendschapsverzoek sturen

Je kunt een vriendschapsverzoek sturen. Hiermee worden afgeschermde foto's zichtbaar.

Live chatten

Wij hebben de unieke feature dat je live kunt chatten met een sugar date. Nooit meer uren wachten op reactie!

 

Prijzen

In onze communicatie zijn wij open en eerlijk. Het abonnement dat je afsluit bevat dan ook geen kleine lettertjes en wordt niet automatisch verlengd! Wanneer je je abonnement af gelopen is, blijven je ontvangen en verstuurde berichten bewaard en worden deze weer beschikbaar bij het afsluiten van een nieuw abonnement.

 

Actie

Tijdelijk onze Wintertijd-actie op alle abonnementen! Lees verder op onze Actie pagina hoe je dit kan verkrijgen.

Schrijf je nu gratis in!