24 oktober 2019

We zien afgelopen 2 weken enorm veel interactie tussen jullie, geweldig! Er wordt behoorlijk wat heen en weer gestuurd, geliked en veel vriendschappen gesloten. Wij vinden het dan ook tijd om een dating tip met jullie te delen voor een first date.

 

Een ontspannen kennismaking

Je wisselt een paar online berichtjes uit en je voelt een klik. Je besluit om de ander op date te vragen en hij gaat er enthousiast mee in. Daar sta je dan een paar dagen later, wachtend op je eerste date. Je bent een beetje zenuwachtig. De gedachtes spoken door je hoofd: zie ik er wel goed uit? Wat als hij/zij tegenvalt? Wat als er lange stiltes vallen?

Om bovenstaande gedachtes een beetje uit je hoofd te krijgen, willen wij je op weg helpen naar een ontspannen, eerste date. We raden je dan ook aan om een lekkere te High Tea bezoeken. Een leuk voorbeeld hiervan is de Viktor&Rolf Afternoon High Tea in Amsterdam.

 

Waarom een High Tea?

Op een eerste date zorgt het proeven van verschillende hapjes al snel als ijsbreker. Je zintuigen worden geprikkeld in het ruiken, proeven en zien van elk hapje. Elk hapje is omgetoverd tot een creatie die geïnspireerd is op de ontwerpen van Viktor&Rolf. Het ziet er prachtig uit,echte luxe en het is een smaaksensatie in je mond.

Je hebt onder andere keuze uit een kenmerkend cadeautje van gerookte zalm en geitenkaas, een trouwjurk van banoffee taart met witte chocolade en de Flowerbomb parfum doos van Roos & Aardbei.

 

Waar kan ik dit vinden?

Je kan deze heerlijke Viktor&Rolf Afternoon High tea nuttigen in de Peacock Alley in Amsterdam. Let op: Deze heerlijke high tea is nog maar beschikbaar tot half November! Reserveer snel voor een leuke middag met jouw date! 

De prijs van deze fantastische Afternoon Hight Tea is € 54,95 p.p.

Je kan hier het hele menu bekijken en je kan reserveren via restaurants.amsterdam@waldorfastoria.com of telefonisch via+31 (0)20 718 4643.