Vind jouw unieke date

Schrijf je NU gratis in!

Tegenwoordig bestaat ons leven uit overvolle agenda’s, stress en werk of studie. Je brengt onbewust uren door op Netflix of social media en je hebt voor je gevoel geen tijd om te ontspannen en een (liefdes)relatie op te bouwen. Je wilt meer genieten van je leven en met prettig gezelschap dingen ondernemen die je écht wilt. Een sugar date past perfect in zo een druk leven.

Wat is Sugar Daten?

Onze webiste richt zich op succesvolle mannen (sugar daddy) en gelijkwaardige en aantrekkelijke dames (sugar baby). Je ontspant samen in een heerlijke sfeer, geniet van elkaars gezelschap, leert van elkaar en doet samen nieuwe kennis en ervaringen op. Het is een investering van je tijd op een avontuurlijke en discrete manier. Je kan genieten van gesprekken met elkaar, winkelen, etentjes, dagjes uit of het ontdekken van de wereld met verre reizen.

Samen bespreek je wat je van elkaar verwacht en wat je uit jullie date wilt halen. Elk sugardate is hierdoor uniek en past in elke drukke agenda. Het is je tijd écht waard.
 

Hoe zet ik de eerste stappen met sugar daten?

Iemand op date vragen op een terrasje, een restaurant of in de stad doe je niet zomaar, zeker niet als het je eerste keer is. Je houdt het graag discreet en begint met online dating. En daar willen wij je bij helpen. Je maakt in een paar simpele stappen je profiel aan, vult deze in en uploadt een foto. De foto mag best zeer aantrekkelijk zijn, maar houdt het stijlvol. Het gaat tenslotte om wie je bent. 

Je kan via de zoekresultaten op zoek gaan naar je ideale match. Wanneer iemand je interesse heeft gewekt, zijn er verschillende manieren om dit te laten weten: een like, hem/haar toevoegen als favoriet, een berichtje sturen of zelfs live chatten. Geniet van het contact met elkaar en de volgende stappen naar een echte date bepaal je samen, in je eigen tempo.

Sugardating tips

Wil je graag tips en adviezen om jouw profiel er uit te laten springen? Of tips voor je eerste dating ervaring? Om je op weg te helpen hebben wij een tips en adviezen pagina gemaakt. Je vindt hier algemene tips. Heb je liever persoonlijke feedback? Je kunt ons altijd mailen op advice@seekforsugar.com.