Een avond genieten in Eindhoven centrum van de meest fantastische kunstwerken op het lichtkunstfestival, dat is Glow Eindhoven. Het lichtkunstfestival wordt dit jaar voor de 14de keer georganiseerd. Ben jij er al eens geweest?
 

Wat is glow?

Glow Eindhoven bestaat uit een 5km lange route vol lichtkunstprojecten, waarbij de focus op verniewing en talentontwikkeling ligt. De 33 projecten zijn ontwikkeld door internationale designers, technici en kunstenaars. Een deel hiervan is co-creatie en ontwikkeld met aanstormende, jonge talenten. 


Wat maakt Glow een leuke date?

Een date moet ontspannen zijn en de kans bieden om elkaar beter te leren kennen. Glow is hier ideaal voor. Je hebt een lange route vol prachtige projecten om van te genieten. Je gaat merken dat het een enorme gespreksstof geeft, waardoor de tijd voorbij vliegt! Willen jullie elkaar eerst wat beter leren kennen voor je samen de route wandelt? Je hebt zelf de vrijheid om je avond in te delen. Maak er vooral een leuke avond van en geniet bijvoorbeeld eerst van een hapje of drankje samen!

Let op: Glow Eindhoven kan als druk ervaren worden. Het festival had vorig jaar verdeeld over de week 45.000 bezoekers.


Wat is de entree prijs en openingstijden?

Een leuke (sugar)date hoeft niet duur te zijn! Glow Eindhoven is de gehele week gratis te bezoeken. Je kunt het lichtkunstfestival bezoeken van 11 t/m 16 november 2019 van 18:30 - 23 uur. We adviseren je om naar Eindhoven te reizen met de trein. Het festival bevindt zich in het centrum, deze is grotendeels afgesloten tijdens de openingstijden. 

Je kunt hier meer informatie vinden over Glow Eindhoven