Heb jij zelf een leuke sugardate ervaring die je graag met ons wilt delen? Mail hem naar info@seekforsugar.com!

Stijlvol op date en genieten van luxe: cadeautjes, samen shoppen en/of weekendjes weg. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een sugardate. Steeds meer jonge vrouwen weten de weg te vinden naar deze luxe levensstijl met een sugardaddy. Dit wekte ook de interesse van het online magazine Forare (een online magazine voor de vrouwelijke millenials). Zij hielden een interview met een van onze sugar baby's.

Regelmatig weekendjes weg en zonder moeite je vaste lasten betalen. Het is een luxe die de gemiddelde student zich niet zomaar kan permitteren. Voor 1 van onze sugar baby's was het daarentegen wel de realiteit. Een aantal jaar geleden begon ze aan sugardating, een manier van daten waarbij een sugardaddy je gezelschap beloont met luxe. En dat beviel haar wel. 
 

Schrijf je NU gratis in!

“Ik vond de aandacht en de liefdevolle intenties achter kleine cadeautjes misschien wel leuker dan alle luxe en het geld”


“De grootste misvatting over sugardating is dat het seks voor geld is”, vertelt de inmiddels 26-jarige sugar baby. Op 22-jarige leeftijd maakte ze kennis met de wereld van sugardating. Ze studeerde, woonde op zichzelf in een studentenkamer en bijna al het geld dat ze verdiende met haar bijbaan ging op aan haar vaste lasten. Op zoek naar een sugardaddy was ze niet, tot ze iemand tegen het lijf liep die haar overlaadde met luxe. “We kregen nooit een relatie, maar we genoten samen van leuke, luxe dates. Het was een soort casual dating, maar zonder een liefdesrelatie.”
 

Op zoek naar een sugardaddy 

Het contact met haar casual date liep stuk, maar de luxe die onze sugar baby ervoer, smaakte naar meer. “Ik wilde die lifestyle helemaal niet kwijt en ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar andere mensen, hun kennis en ervaringen.” Ze begon daarom op internet aan de zoektocht naar een sugardaddy. Het ging haar daarbij niet alleen om luxe. Ze wilde ook een leuke band met iemand opbouwen. “Ik wilde iemand leren kennen om wie diegene is en van elkaar kunnen leren, om zo samen een leuke tijd door te brengen.” 


Beeld: Matt Mariannelli