Je bent een (succesvolle) man, op gemiddelde of latere leeftijd, en je begint iets met een aanzienlijk jongere dame (een sugarbaby). Ze geeft je het gevoel alsof je de loterij hebt gewonnen, de jackpot. Maar heb je wel eens nagedacht over jullie (toekomstige) suikerarrangement?

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat sugardaten met een jongere dame geen competitie is. Ze haalt misschien wel met haar levenslust de jonge, enthousiaste man in je naar boven die zich wilt bewijzen, maar het is geen wedstrijd. Je hoeft haar niet te bewijzen dat je alles kunt of meer successen hebt behaald dan zij. Jullie levenservaring en carrière  kun je namelijk niet vergelijken: de carrière en levenservaring van een sugarbaby staat veelal nog in kinderschoenen.
 

Jouw rol als sugardaddy mentor

Maar als het geen wedstrijd is, hoe moet je het dan wel voor je zien? Een sugarbaby is juist bij het mentor arrangement op zoek naar een stabiele, succesvolle sugardaddy. Ze wil tegen hem op kijken en begeleidt worden naar haar toekomst. Denk hierbij aan tips voor het starten van haar eigen bedrijf of carrière, advies voor een studieproject of inspiratie op doen op een buitenlandse bestemming.

Een sugarbaby vindt het dan ook veel aantrekkelijker als je je gedraagt zoals je bent: volwassen. Je weet hoe je een succesvolle carrière maakt, wat hier voor nodig is en dat een (puberale) competitie drang hier niet bij helpt. Kortom: je hebt als sugardaddy meer te bieden dan alleen luxe of geld en je kan een belangrijke mentor in haar leven zijn.

 

Tip: Verwen een sugarbaby met cadeautjes of luxe, ook bij een suikerarrangement als mentor!

Schrijf je NU gratis in!

Jouw suikerarrangement

Het mentor arrangement kun je natuurlijk combineren met andere type arrangementen: luxe, weekendjes weg, reizen, investering, friends with benefits, romantische relatie of het ondernemen van activiteiten. Beter nog: dit wordt gewaardeerd. Je leert elkaar beter kennen wanneer je dit combineert, het vertrouwen groeit en bij ontspannen sfeer wordt jullie emotionele band sterker. Je sugar relatie zal hierdoor langer in stand blijven.

Note: Let erop dat je je sugarbaby niet alleen als ‘snoepgoed’ ziet om van te genieten of als ‘trofee’ om mee te pronken. Het is belangrijk dat wederzijds respect en vertrouwen de boventoon voert binnen jullie arrangement.  De lichamelijke aantrekkingskracht moet een bijzaak zijn in de mentor arrangement niet de hoofdzaak.
 

Beeld: Unsplash.com | Bruce Mars