Sugardaddy
 

Voordat je begint aan je zoektocht naar een sugar baby, moet je weten wat je precies zoekt. Op die manier kun je gerichter zoeken en kun je meteen vanaf het begin duidelijke eisen of wensen kenbaar maken.

Wij adviseren om in gedachte een (wensen)lijstje te maken van de eigenschappen die je waardeert in een sugar baby. Het helpt in je zoektocht wanneer je dit vooraf al weet en voorkomt teleurstellingen voor zowel jou als haar. Daarnaast kun je voor jezelf duidelijk maken wat voor soort dates je in gedachte hebt en hoe je de relatie het liefst voor je ziet. Een helder verhaal en duidelijkheid gaat positief uitwerken voor je Sugar relatie!
 

Vragen die je op weg helpen naar een sugarbaby

Wie zoek je?
Heb je het liefst dat zij single is, wel of niet met meerdere mensen afspreekt of vind je het spannender als zij al in een relatie zit? Ben je op zoek naar een dame met bepaalde eigenschappen? Moet ze verzorgend zijn of gaat je voorkeur uit naar een zelfstandige dame? Wil je iemand die je iets kan bijleren en daar voor open staat? Of vooral lekker genieten van een diepgaand gesprek en goed glas wijn?

Wat voor activiteiten doe je graag?
Je kan ontzettend veel leuke activiteiten met een sugarbaby doen! Denk hierbij aan heerlijk uit eten, genieten van een avondje uit en cocktails, weekendjes weg of gewoon samen naar een kunstmusea.

Hoe wil je je sugarbaby laten genieten?
Sommige vrouwen vragen een allowance, bijvoorbeeld per week of per maand, in ruil voor hun gezelschap, het doen van leuke dingen. Of wil je liever een beloning geven in de vorm van eenmalige giften, chique etentjes, exotische vakanties en de mogelijkheid om met haar naar chique, exclusieve evenementen te gaan?

Hoeveel tijd wil je besteden met je sugarbaby?
Je kan dit zelf beslissen! Er zijn dames die het liefst elke week tijd met je willen doorbrengen of 2 avonden in een week. Maar jouw voorkeur kan er ook naar uit gaan om haar maar 1x per 2 maanden te zien en dan een weekend weg te gaan. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Waar kies jij voor?
 

We hopen dat deze vragen je een beetje op weg helpen in je zoektocht! Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen of 1 van onze informatie pagina's bekijken. Bijvoorbeeld Wat is een sugardaddy?.

Beeld: Unsplash.com | Alban Martel